LATA JARUM THE NATURE ALWAYS THERE

LATA JARUM THE NATURE ALWAYS THERE
FORESTERS HERE

Selasa, 10 November 2009

INILAH RAFFLESIA JANTAN

Bunga Rafflesia ni pun ada jantan betina. Memang gitulah kejadian ALLAH s.w.t Rupa rupanya yang jantan ada telur jugak. Tapi telor dia banyak sangat. Puas nak kira....dan lagi satu disekeliling telur dia ada bulu bulu warna perang. Kalau betina pulak, licin aje. So, nak tengok dari dekat marilah ke Lata Jarum. Minggu Ekspedisi ni ada satu akan kembang mekar.

4 ulasan:

K-Roll berkata...

mmm.. ni 1st time aku tengok yg jantan. sebelum ni asyik jumpe yg betina je. hehehe memang saje suke cari yg betina.. hiks.

AMiN von eshRav berkata...

assalamualaikum bang..
sy ni bdak raub..skang ni cuti sem, ingt nk jugak tgk rfflesia nih..skrang ni musim die kembang ke??

sblum ni tk pnah dengar ade rafflesia kat late jarom, kt raub tanah aer sendri plak tuh..haha....yg paleng dkat sy tahu pun kt lata srodong, ulu jeransang (kpung bapak saye)..

jd, lau sy nk bwk 3-4 org gi tengok parasit nih cmne ah?? tq

Raai Osman berkata...

Terima kasih melayan kami selama 6 hari di Lata Jarom.

Ini blog saya http://raaiosman.blogspot.com

ukmstudio berkata...

Betul tu....terima kasih di atas semua layanan...nanti kami datang layanlah lagi yeee...